Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatásaink

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Vállalom, gépkocsija tejes javítását, a kisebb koccanástól a totálkáros munkákig. A karosszéria javítások többfélék lehetnek:

KORRÓZIO ELTÁVOLÍTÁSA

A korrodált alkatrészeket cserélem, vagy csak a korrodált részt eltávolítom, és új lemezzel pótolom. Az így kapott alkatrész az eredetivel megegyező lesz.

MŰANYAG JAVÍTÁS

A műagyag alkatrészeket is lehet javítani. Így jóval kedvezőbb áron lehet az eredeti állapotot visszaállítani.

HÚZATÓ DÓZEROS JAVÍTÁS

Ha gépkocsija vázszerkezete is sérült, akkor a húzató dózer segítségével helyre lehet állítani a sérülést.

FÉNYEZÉS

Több mint 15 éve állandó partnerrel fényeztetek. Lehet szó a kisebb elemektől egészen a teljes hőkamrás fényezésig.

ALKATRÉSZBESZERZÉS

Vállalom gépkocsija javításhoz szükséges alkatrészeinek beszerzését, a lehető legkedvezőbb áron. Lehet szó eredeti, utángyártott, bontott alkatrészről. Ha nincs megfelelő akkor legyártom a megfelelőt.

ALVÁZVÉDELEM

Vállalom gépkocsija teljes körű alváz védelmét, ahol speciális gumi alapanyagú festéket használok Így ezáltal rugalmasabb felület lesz, ami jobban ellenáll a kőfelverődéseknek és az időjárás viszontagságainak.

KIPUFOGÓ JAVÍTÁS ÉS CSERE

Vállalkozásom másik szolgáltatása a kipufogó szerviz. Autója kipufogója lehet rozsdás, lyukas, törött vállalom javítását vagy szükség esetén teljes cseréjét, legyártását.

BIZTOSÍTÁS ÜGYINTÉZÉSE

Ha gépkocsiját káreset érte, akkor az esetleges javítási munkákkal párhuzamosan vállalom a gépjárművének teljes körű biztosítási ügyintézését.

SZERVIZELÉS

Olajcsere, szerelési munkák, fékek, futómű állítás

MŰSZAKI VIZSGA ILLETVE VIZSGÁRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

Több éves szakmai múlttal rendelkező munkatársunk, aki a Volvo szervizből csatlakozott csapatunkhoz ezzel együtt kiegészítve azt, vállalja a felmerülő motor,futómű hibák teljes kijavítását, továbbá a feltüntetett szerelési munkálatokat az ön járművén.

AUTÓKOZMETIKA

Miután autóját megjavítottuk egy külső, belső tisztítókúrával megajándékozzuk, hogy érezze autójának teljes értékű regenerálódását és megújulását!!!

SZÉLVÉDŐCSERE

Ha szélvédőjét sérülés érte (felpattant kavics) és behálósodott, vagy egy kisebb baleset miatt betörött, bízza ránk cseréjét, hisz a szélvédő beszerzését és behelyezését is elvégezzük igen kedvező áron.